ONZE DIENSTEN

Alles is mogelijk en...
wat wij doen doen we goed!

Aanvraag offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte voor een van onze diensten? Maak hieronder uw keuze en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonlijke service

Uitstekende prijs-kwaliteit

Ontzorgen

Zorgvuldig en gedreven

vrijblijvende offerte

Kantoorreiniging

VanBeverFacilitair_kantoorreiniging-2

Een schoon kantoor is essentieel om prettig en productief te kunnen werken. Daarnaast wilt u dat uw kantoor, wachtruimte en vergaderruimte er netjes en verzorgd uitziet voor de uitstraling van uw organisatie.

Wij vinden de mening en vraag van de klant belangrijk, daarom kunt u bij Van Bever facilitair Groep precies aangeven wat uw wensen zijn. Wij passen ons hierop aan!

U kunt zelf aangeven wat er precies schoongemaakt moet worden en de frequentie hiervan. Onze schoonmaakopdrachten kunnen overdag of na kantooruren uitgevoerd worden.

Glasbewassing

VanBeverFacilitair_glasbewassing

Van Bever facilitair Groep b.v. doet ook glasbewassing in de regio Utrecht, Zeist, de Bilt en omstreken.

Streeploos schoon is ons motto en ons streven. Dat met de juiste materialen word waargemaakt. Kenmerkend hierbij is dat wij nog graag werken op traditionele wijze, namelijk met ladder, emmer, spons en zeem. Wij maken ook de kozijnen om de ramen ook altijd schoon.

Voor Glasbewassing met Osmosewater hebben wij onze betrouwbare partner.

Tot 14 meter werken wij onder andere met een telescopische glasbewassingsysteem in combinatie met osmose water. wij gebruiken dit meestal alleen op moeilijk bereikbare ramen

Voordelen van telescopische glasbewassing:

 • Geen valgevaar
 • Nagenoeg ieder plek bereikbaar
 • Vlekvrij
 • Streeploos
 • Kostenbesparend
 • Perfect voor glas en gevel beplating
 • Gevelreclame
 • Houtwerk / schilderwerk
We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren!

tuinonderhoud

Van Bever Facilitair-tuinonderhoud

“Een goed onderhouden tuin zal door de jaren heen alleen maar mooier worden”. Met deze uitspraak onderstrepen we het belang van goed tuinonderhoud. Snoeien van heesters en bomen, hagen scheren, gazon-onderhoud, bemesten, onderhoud van terrassen, tuinverlichting, etc. zorgen dat u in alle seizoenen een fraaie tuin heeft om van te genieten en in te leven.

Met passie voor groen zijn onze groenspecialisten/ hoveniers vanuit onze vestigingen in Zeist dagelijks bezig om tuinen van particuliere opdrachtgevers, Verenigingen van Eigenaren (VVE), bedrijven en Groen Erfgoed optimaal te verzorgen en onderhouden.

Hieronder vindt u de drie meest gekozen mogelijkheden voor tuinonderhoud. Denk aan bemesten, snoeien, gazon-onderhoud, onderhoud van tuinverlichting, beregeningsinstallaties, etc. U heeft geen zorg aan de tuin maar u kunt er wél van genieten. We gebruiken overigens geen onkruidbestrijdingsmiddelen en alleen organische bemesting.

MOGELIJKHEDEN EN ABONNEMENTEN

 • Eens paar jaar. Bijvoorbeeld een najaarsbehandeling of voorjaarsbehandeling.Kan ook een keer extra snoeien zijn. of alleen tuinonderhoud in de vakantie.
 • Periodieke tuin onderhoud. Bijvoorbeeld één, twee of vier keer per jaar voor het specialistische snoeiwerk.
 • Totaal tuinonderhoud. Middels een abonnement met een bijbehorende jaarplanning, verzorgt een vaste gediplomeerde Allure Tuinen hovenier het totale tuinonderhoud voor u.

Terrasreiniging

VanBeverFacilitair_terrasreiniging

Zonder het juiste materiaal is het reinigen van een terras een hoop werk. Heeft u een (groot) terras dat gereinigd moet worden en besteed u dit liever uit? Van Bever facilitair Groep kan uw terras een grondige reinigingsbeurt geven zodat dit er weer als nieuw uitziet. Omdat u een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf inschakelt, loopt u geen risico dat het terras kan beschadigen bij de schoonmaak. Bij een regelmatige schoonmaak bespaart u daarbij ook nog eens op onderhoud of reparatiekosten voor uw terras.

Of dit het terras van uw woning is of het terras van uw bedrijf, een schoon en goed onderhouden terras geeft een nette uitstraling.

Een terras tegels kunnen een vieze, groene aanslag krijgen door onkruid, algen en mossen. Door middel van hogedruk reiniging zorgen wij ervoor dat uw terras er weer netjes uitziet zonder de tegels aan te tasten. Uw terras ziet er na onze reiniging weer als nieuw uit en heeft zijn oorspronkelijke kleur terug!

Geinteresseerd in onze dienstverlening? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 030 202 80 07

Aanvraag offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte voor een van onze diensten? Maak hieronder uw keuze en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hogedrukreiniging

VanBeverFacilitair_hogedrukreiniging-1

Reiniging onder hoge druk is een goede methode voor hardnekkig vuil. Het is hierbij belangrijk om dit met de juiste kennis en materialen uit te voeren om onnodige schade te voorkomen.

Hogedrukreiniging wordt vaak toegepast bij gevelreiniging. Door weersinvloeden kan een gevel er onverzorgt en vies uitzien. Door onze hogedrukreiniging ziet uw bedrijfspand er weer netjes uit.

Ook is hogedrukreiniging zeer geschikt voor het reinigen van vloeren, gevelreiniging, schoonspuiten van bestrating, het schoonmaken van (industriële) machines en het verwijderen van graffiti. Door de juiste temperatuur en waterdruk kunnen wij diverse oppervlakken goed reinigen zonder het oorspronkelijke materiaal aan te tasten of te beschadigen.

Van Bever facilitair Groep beschikt over professionele hogedrukreinigers en de nodige kennis om uw hogedrukreiniging op een vakkundige manier uit te voeren.

Bouwoplevering

VanBeverFacilitair_bouwoplevering

Bij oplevering van een bouwproject is het belangrijk dat het schoon en netjes opgeleverd kan worden zodat het direct klaar voor gebruik is.

Bij Van Bever facilitair Groep zorgen we er voor dat er nergens meer verfresten, bouwstof, kitresten of vlekken op de ramen te zien zijn! Het professionele team van Van Bever facilitair Groep zorgen voor schone muren, plafonds, vloeren en glimmend sanitair.

Of het gaat om een nieuwbouwproject of renovatie van een woning of bedrijfspand, u kunt Van Bever facilitair Groep voor elke klus inschakelen.

Woningontruiming

Van Bever Facilitair-woningontruiming

Voor een woningontruiming kunt u Van Bever facilitair Groep inschakelen. Wij helpen van de kleine schoonmaakklussen tot een complete huisontruiming. Ons deskundige team is in staat om een woning in een korte tijd schoon op te leveren.

Of het nu gaat om een verhuizing, opleveren van uw woning of bedrijfspand voor verkoop of het reinigen van een verwaarloosde woning, Van Bever facilitair Groep neemt deze zorg voor u uit handen!

gespecialiseerde schoonmaak

VanBeverFacilitair_gevelreiniging

Van Bever facilitair Groep doet ook gespecialiseerde schoonmaak. Denk hierbij aan:

 • Gevelreiniging
 • Graffiti verwijderen
 • Kauwgom verwijderen
 • Tapijt reiniger
 • Het verwijderen van muffe geuren uit stoelen en banken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.